Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis

Jadłospis 

 

31.03.2025r. poniedziałek

Śniadanie; pieczywo pszenno-żytnie, wieloziarniste z masłem, szynka domowa, ogórek kiszony, herbata

Obiad; zupa grysikowa na rosole, pierożki z jabłkami i kleksem śmietany, kompot

Podwieczorek; jogurt z musli i owocami

1.04.2025r. wtorek

Śniadanie; pieczywo graham, pszenno-żytnie z masłem, dżemem, owsianka na mleku na mleku, jabłko

Obiad: zupa wiosenna z „literkamizabielana jogurtem nat., ziemniaki, bitki wieprzowe w jarzynach, kompot

Podwieczorek; wafelki z miodem i owocami

2.04.2025r. środa

Śniadanie: pieczywo wieloziarniste, pszenno-żytnie z masłem, polędwica sopocka, rzodkiewka, mozzarella, pomidor, herbata, kakao

Obiad: barszcz ukraiński z warzywami zabielany jogurtem nat., makaron z białym serkiem, kompot

Podwieczorek: kisiel malinowy, chrupki kukurydziane

3.04.2025r. czwartek

Śniadanie; pieczywo wieloziarniste, pszenno-żytnie z masłem, jajko gotowane, twarożek waniliowy, ogórek zielony, herbata, kawa

Obiad; zupa koperkowa z ziemniakami zabielana jogurtem nat., kurczak w sosie dyniowym, kasza bulgur, surówka z selera, kompot,

Podwieczorek; ciasto marchewkowe /wypiek własny/

4.04.2025r. piątek

Śniadanie;pieczywo wieloziarniste, pszenno-żytnie z masłem, ser żółty, humus, papryka kolorowa, sałata rzymska, herbata, kakao

Obiad; zupa krupnik z warzywami zabielany jogurtem nat., ziemniaczki,ryba na parze z koperkiem, surówka z kapusty kiszonej z cebulką, kompot

Podwieczorek; sałatka owocowa /banan, ananas, gruszka

7.04.2025r. poniedziałek

Śniadanie; pieczywo graham, pszenno-żytnie z masłem, schab gotowany, ryba w pomidorach, papryka, natka pietruszki, herbata

Obiad: zupa gulaszowa z makaronem zabielana jogurtem nat., , ryż z musem truskawkowo jogurtowym, kompot

Podwieczorek; budyń z owocami

8.04.2025r. wtorek

Śniadanie; bułka kajzerka z masłem, konfitura, płatki jaglane na mleku, mandarynka

Obiad; zupa ziemniaczana zabielana jogurtem nat., zapiekanka makaronowa z kurczakiem i warzywami pod beszamelem, kompot

Podwieczorek; słomka ptysiowa, gruszka

9.04.2025r. środa

Śniadanie; pieczywo wieloziarniste, pszenno-żytnie, z masłem, szynka drobiowa, ogórek świeży, pasta z tuńczyka herbata, kakao

Obiad; zupa brokułowa z ziemniakami zabielana jogurtem nat., zielenina, racuszki z jabłkamikompot,

Podwieczorek; twarożek z owocami

10.04.2025r. czwartek

Śniadanie; pieczywo wieloziarniste, pszenno-żytnie z masłem, ser żółty, kiełki, pasztet pieczony z żurawiną, pomidor, herbata, kawa

Obiad; rosół drobiowy z makaronem, ziemniaki, pulpeciki w sosie pomidorowym, kalafior na parze, kompot,

Podwieczorek; koktajl owsiany z chia i truskawką

11.04.2025r. piątek

Śniadanie; pieczywo pszenno-żytnie, wieloziarniste, z masłem, jajko gotowane, rzodkiewka, awokado, serek wiejski, herbata, kakao

Obiad; zupa fasolowa przecierana z muszelkami zabielana jogurtem nat., ziemniaki, filet z miruny panierowany, warzywne rozmaitości z sosem jogurtowym, kompot

Podwieczorek; gofry z owocami /wyrób własny/, herbatka malinowa

Smacznego

 

 

 

 

Data dodania: 2023-10-09 12:03:02
Data edycji: 2025-04-01 14:55:41
Ilość wyświetleń: 13673

Dzieci będą pamiętać Cię nie dzięki rzeczom materialnym, które im zapewniłeś, ale dzięki uczuciom, którymi je obdarzyłeś

Richard.L. Evans/

Nasi Partnerzy

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji Publicznej
Biuletynu Informacji Publicznej